Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε με ασφάλεια μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, μέσω email, ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 6942280466 και 6978738415 ώστε να διευθετήσουμε τις λεπτομέρειες και να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

—————

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας πληρωμή μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal, πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal), με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα βρείτε στην ενότητα "Τρόποι Πληρωμής" (μέσω e-banking, μέσω τραπεζικού καταστήματος, μέσω ATM ή easy pay κλπ, αναγράφοντας στην αιτιολογία το επώνυμο και τον τηλεφωνικό σας αριθμό) και τέλος, με αντικαταβολή (με κόστος 2,50€, ενώ για παραγγελίες άνω των 49€ θα είναι δωρεάν).

—————

Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Εφόσον έχετε επιλέξει αποστολή μέσω της ELTA Courier, η παραγγελία σας θα φτάσει στην διεύθυνση που δηλώσατε σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την αγορά, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας και με κόστος 2,50€ (για παραγγελίες άνω των 49€ θα είναι δωρεάν). Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Πόντου 16 στην Καλαμαριά κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

—————

Θα χρησιμοποιηθούν αλλού τα στοιχεία μου;

Η Vintage Boutique σε καμία περίπτωση δεν θα κρατήσει και δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

—————

Μπορώ να αγοράσω και από το κατάστημα;

Αν και λειτουργούμε κυρίως μέσω internet / τηλεφώνου, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοντά, αν θέλετε να μας επισκεφθείτε κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.

—————

Είναι τα προς πώληση είδη ετοιμοφόρετα;

Όλα τα είδη είναι καθαρά και συνοδεύονται από πιστοποιητικό απολύμανσης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Υ1γ/Γ.Π/36831 (ΦΕΚ Β' 3373/16-12-2014). Προτείνουμε ωστόσο να γίνεται καθαριότητα σε κάθε είδος πριν χρησιμοποιηθεί, όπως δηλαδή συνήθως κάνουμε.

 

—————

Μπορώ να κάνω αλλαγή σε προϊόν που έχω αγοράσει;

Ναι, εφόσον το προϊόν είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε και εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής. 

—————

Γίνονται αποστολές και στο εξωτερικό;

Βεβαίως, απλά επικοινωνήστε μαζί για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο αποστολής, πληρωμής και το σχετικό κόστος.

—————

Τα ρούχα που βλέπουμε υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη;

Δυστυχώς όχι, αφού πρόκειται για αυθεντικά Vintage, 2nd hand κομμάτια και συνεπώς κάθε κομμάτι είναι ένα και μοναδικό!

—————