Λίγα λόγια για εμάς

Στην Vintage Boutique θα βρείτε μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή! Ποιοτικά και οικονομικά, φίνα 2nd hand κομμάτια περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Μικροί θησαυροί του παρελθόντος γίνονται πιο σύγχρονοι από ποτέ και υπόσχονται να σας μεταφέρουν στην διαχρονική κομψότητα! Όλα τα είδη είναι προσεκτικά διαλεγμένα, με πιστοποιητικό απολύμανσης, από τις καλύτερες δυτικοευρωπαϊκές αγορές. Η μόδα και φέτος προστάζει Vintage, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Η φιλοσοφία μας: Ένα ρούχο που έχει αγαπηθεί στο παρελθόν, μας φέρνει την νοσταλγία για μια άλλη εποχή, την οποία μεταφέρουμε στο σήμερα χρησιμοποιώντας το, σε συνδυασμό με σύγχρονες τάσεις. Συγκρίνοντας δε ένα αυθεντικό vintage κομμάτι με ένα φθηνό, χωρίς τύπο κομμάτι απλά και μόνο σε "καλή" τιμή, είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Επιπλέον, βγάζοντας ξανά από την ντουλάπα τα vintage κομμάτια, όχι μόνο φτιάχνουμε μια statement εμφάνιση και ντυνόμαστε με στυλ, αλλά συμβάλουμε έστω και ελάχιστα στον περιορισμό της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και του φαινομένου της παιδικής εργασίας, κάτι που έχει άμεση σχέση με την μαζική παραγωγή των λεγόμενων "φθηνών" ρούχων και αξεσουάρ.

Ελπίζουμε να έχετε μία ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook, Vintage Boutique,GR, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει! Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε και, γιατί όχι, να σας γνωρίσουμε και από κοντά! Enjoy the ride!