Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε επικοινωνόντας μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή και από τα υπόλοιπα social media (Instagram κλπ). Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της φόρμας της ιστοσελίδας μας, μέσω email στο info@vintageboutique.gr, ή να μας καλέσετε στo τηλέφωνo 6942280466, ώστε να διευθετήσουμε τις λεπτομέρειες και να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

—————

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε:

1. Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Vintage Boutique (μέσω e-banking, μέσω τραπεζικού καταστήματος, μέσω ATM ή easy pay κλπ, αναγράφοντας στην αιτιολογία το επώνυμο και τον τηλεφωνικό σας αριθμό)

2. Με αντικαταβολή (με κόστος 2,50€, ενώ για παραγγελίες άνω των 49€ θα είναι δωρεάν)

3. Με μετρητά ή καρτα στο κατάστημα μας

4. Μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal 

5. Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal)

 

Λεπτομέρειες θα βρείτε στην Ενότητα "Τρόποι Πληρωμής"

—————

Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Εφόσον έχετε επιλέξει αποστολή μέσω της ELTA Courier, η παραγγελία σας θα φτάσει στην διεύθυνση που δηλώσατε σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την αγορά, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας και με κόστος 2,50€ (για παραγγελίες άνω των 49€ θα είναι δωρεάν). Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Πόντου 16 στην Καλαμαριά κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

—————

Θα χρησιμοποιηθούν αλλού τα στοιχεία μου;

Η Vintage Boutique σε καμία περίπτωση δεν θα κρατήσει και δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

—————

Μπορώ να αγοράσω και από το κατάστημα;

Βέβαια! Αν και λειτουργούμε κυρίως μέσω Internet, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και από κοντά, αν θέλετε να μας επισκεφθείτε κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.

—————

Είναι τα προς πώληση είδη ετοιμοφόρετα;

Όλα τα είδη είναι καθαρά και συνοδεύονται από πιστοποιητικό απολύμανσης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Υ1γ/Γ.Π/36831 (ΦΕΚ Β' 3373/16-12-2014). Προτείνουμε ωστόσο να γίνεται καθαριότητα σε κάθε είδος πριν χρησιμοποιηθεί, όπως δηλαδή συνήθως κάνουμε.

 

—————

Μπορώ να κάνω αλλαγή σε προϊόν που έχω αγοράσει;

Ναι, εφόσον το προϊόν είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε και εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής. 

—————

Γίνονται αποστολές και στο εξωτερικό;

Βεβαίως, απλά επικοινωνήστε μαζί για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο αποστολής, πληρωμής και το σχετικό κόστος.

—————

Τα ρούχα που βλέπουμε υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη;

Δυστυχώς όχι, αφού πρόκειται για αυθεντικά Vintage, 2nd hand κομμάτια και συνεπώς κάθε κομμάτι είναι ένα και μοναδικό, με κάποιες σπάνιες εξαιρέσεις!

—————

Πώς θα γνωρίζω αν μου κάνει το μέγεθος ενός ρούχου;

Συνήθως αναγράφουμε τα μεγέθη, όπως και αν υπάρχει κάτι άλλο άξιο αναφοράς σχετικά με το μέγεθος. Για περισσότερη σιγουριά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε για όποια απορία έχετε, μπορούμε να μετρήσουμε τις διαστάσεις των ρούχων, ή να σας προτείνουμε με βάση τις διαστάσεις, το ύψος και το βάρος σας ποιο κομμάτι θα είναι ταιριαστό.

—————